INTREBĂRI FRECVENTE

De ce „Koinonia29”?

„Koinonia” vine din greacă și înseamnă părtășie. Relația noastră cu Dumnezeu este denumită în Biblie o părtășie, de aceea și relația noastră unii cu alții este o părtășie, și nu de orice fel, ci una sfântă, datorită credinței pe care o împărtășim în comun. Întâlnirile noastre nu sunt doar simple întâlniri sociale, ca a unui club, ci adevărate koinonii.
„29” are de-a face cu finalul cărții Faptele Apostolilor, care se încheie cu cap.28 și care îți dă impresia că e lăsat intenționat deschis, ca noi, celălalte biserici de-a lungul timpului, să-l continuăm. Vrem să fim o biserică care imită exemplul Bisericii Primare descrise în cele 28 de capitole și în epistole.
Pentru o explicare mai detaliată, click aici: EXPLICAREA NUMELUI

De ce vă întâlniți în case duminica?

Pentru că e cel mai bun mediu datorită numărului restrâns de persoane și datorită căruia putem cultiva ucenicia. Duminia e cea mai convenabilă zi din săptămână pentru toată lumea.
Cu toate acestea, ne întâlnim și în mod colectiv la Koinonia Mare și la celălalte koinonii din timpul săptămânii Koinonia de Rugaciune si Koinonia Studiului Biblic.

Aș vrea să fac o vizită. Unde vă pot găsi?

Ești foarte binevenit să ne vizitezi și o poți face la fiecare koinonie. Pentru a le vedea, apasă click aici: Koinonia Mare, Comunitatile Missionare, Koinonia de Rugaciune, Koinonia Studiului Biblic sau contactează-ne aici: CONTACT

Care sunt celălalte biserici sau/și organizații cu care colaborați?

În prezent colaborăm cu biserica:
Church at the Grove din Atlanta, Georgia, SUA: www.churchatthegrove.com
și cu Societatea Misionară
Real Ministries din Manchester, Connecticut, SUA : realministries.co

Aveți școală duminicală?

În cadrul Koinonia Mare, încă nu avem posibilitatea unei școli duminicale datorită spațiului limitat al locației actuale. În cadrul Comunităților Misionare, părinții și alți membri adulți din biserică, printr-un sistem de rotație, desfășoară o activitate specială cu copiii într-o cameră separată.