După ce s-a mutat în Oradea în anul 2014 ca misionar, Michael a întâlnit-o pe Denisa în luna martie a aceluiaşi an. Într-un mod neaşteptat, cei doi s-au conectat foarte bine şi au început să se cunoască la un nivel mai personal. În Noiembrie 2014 cei doi au început o relaţie oficial şi s-au căsătorit mai apoi în Octombrie 2015.

Inima lui Michael şi a Denisei este să facă ucenici care fac ucenici, care la rândul lor fac ucenici de aceea lucrarea lor cu Koinonia 29 are un focus concis. Acel focus este de a uceniciza, antrena şi ridica lideri tineri indigeni echipându-i să planteze la rândul lor comunităţi misionare şi biserici cu o teologie sănătoasă care să transforme naţiunea românăşi chiar dincolo de graniţele ei.

Michael este de asemenea unul dintre fondatorii REAL Ministries şi este un vorbitor, învăţător şi evanghelist care călătoreşte în toată lumea pentru Evanghelie şi cauza lui Cristos şi până acum a pus piciorul în nouăsprezece ţări diferite învăţând, vorbind şi echipând sfinţii Domnului, cât şi proclamând Evanghelia şi arătând implicările ei prin fapte pline de dragoste generaţiilor următoare.

eUGEN TĂMAȘ

Eugen și Anca sunt căsătoriți de șapte ani și locuiesc în Oradea. Sunt pasionați de împărtășirea Evangheliei și a vieții lor cu ceilalți.

Născut în Oradea, Eugen a petrecut o treime din viață în Austria, unde a slujit diferite biserici, atât românești cât și internaționale. După ce s-a întors în țară, s-a alăturat organizației Teen Challenge din București, unde a lucrat cu persoanele cu probleme de dependență. S-a întors în Oradea pentru a studia teologia, timp în care, împreună cu Anca și alți tineri evanghelici, a început o inițiativă printre studenții internaționali, prin care să le împărtășească dragostea lui Hristos. În această perioadă a slujit diferite biserici locale.

Eugen este pasionat de ucenicia prin mentoare (individual, în grupuri și pentru familii tinere), de predicare, de învățarea altora cum să studieze Scriptura, de rugăciune și de evanghelizare.